locatie facebookStuur ons een e-mail

Fitness voor iedereen

De redenen om voor fitness te kiezen kunnen sterk uiteenlopen, evenals de doelen die men voor zichzelf heeft gesteld. Of je nu je conditie wil verbeteren, af wil vallen, sterker wil worden of dat je fitness wil gebruiken als revalidatie na een blessure of bij gezondheidsklachten,  bij ons ben je aan het goede adres.

Elbe sport werkt nauw samen met o.a. oefentherapie Cesar/ Mensendieck, Bekkenfysiotherapie de Weide, Praktijk Osinga, Fyxio en Diadem.

 

Voor je bij ons gaat beginnen met fitness krijg je daarom eerst een uitgebreide intake om inzicht te krijgen wat voor jou belangrijk is en waar we rekening mee moeten houden.
Bij Elbe Sport werken alleen gecertificeerde sport- instructeurs met MBO of HBO papieren op zak. Zij zijn allen zeer gemotiveerd om je op een zo goed mogelijke manier te helpen je doelen te bereiken.
Wij zien het als een uitdaging om trainingen vooral ook leuk te maken. Plezier in het sporten staat voorop als het gaat om het bereiken van persoonlijke doelen.
Omdat de motivatie om aan fitness te gaan doen zo sterk uiteen kan lopen geven wij op deze site beknopt informatie over een aantal doelgroepen en trainingsdoelen.

Nieuws

Elbe Fitness en Therapie, wat kunnen wij voor u doen?

Ga naar Elbe Sport

Ga naar Mondhygiëne

Ga naar Diëtetiek