locatie facebookStuur ons een e-mail

Update m.b.t. lockdown 26-2-2021

Beste sporters van Elbe Sport,                                                                                                                                            Hoogeveen 26-2-2021

 

Graag willen wij jullie op de hoogte houden van de ins en outs van Elbe Sport.

De sportscholen staan vooraan op de routekaart om uit de lockdown te komen. Des te zuurder is het dat wij gesloten moeten blijven. We hebben na de eerste lockdown goed kunnen laten zien dat we veilig en verantwoord open kunnen. Corona heeft geen kans gehad zich te kunnen verspreiden binnen fitnesscentra. Ook binnen de Elbe hebben we de juiste maatregelen kunnen nemen. Daar is dan ook flink in geinvesteerd.. Onze leden hebben op hun beurt laten zien dat zij zich zeer goed aan de regels hebben gehouden. Iets om heel trots op te zijn. We hebben dan ook goede hoop dat wij de volgende in de rij zijn om open te mogen.

Onze brancheorganistie, NL Actief, heeft onderzocht of er toch meer sportmogelijkheden gecreëerd kunnen worden. Voor ons betekend dit dat we een voorzichtige start kunnen maken met het organiseren van buiten trainingen. In het nieuwsbericht hiernaast kun je meer lezen hierover.

Wij willen jullie nog even extra laten weten dat je na heropening van Elbe Sport gecompenseerd kunt worden. Tot 1 maand na de heropening kun je je aan de balie melden voor verschillende compensatiemogelijkheden. We regelen dit niet via de mail of per telefoon.

De compensatiemogelijkheden zijn:

-Trainingen inhalen

-Cadeaubonnen in cadeauverpakking om cadeau te geven

-Het abonnement pauzeren d.m.v. tijdelijke uitschrijving

Van bovenstaande mogelijkheden zijn er ook combinaties mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen een deel van de trainingen in te halen en een deel te pauzeren. Er kan ook gekozen worden voor cadeaubonnen in combinatie met het inhalen of met het pauzeren van je abonnement. Je kunt het dus mixen en matchen zoals jij het wilt.

De compensaties gelden voor sporters die lid gebleven zijn gedurende de lockdown.

Voor de mensen die hun vouchers op dit moment aan het besteden zijn of voor diegene die weer ingeschreven zouden worden, verlengen wij de periode van tijdelijke opzegging (tenzij anders is afgesproken).
Verder blijven wij ons uiterste best doen om tijdens deze lockdown diensten te verlenen. 
We missen jullie allemaal heel erg en we hopen iedereen zo snel mogelijk terug te zien, in goede gezondheid.
We willen iedereen die ons steunt heel hartelijk bedanken. Het doet onzettend goed dat zoveel mensen Elbe Sport een warm hart toedragen.
Ook hopen we straks de mensen die hebben opgezegd, vanwege het coronavirus, weer te mogen verwelkomen.                  
Pas goed op elkaar en op jezelf.

Hartelijke groeten, namens Team Elbe Sport,

Paula van Loobergen

Nieuws

Elbe Fitness, wat kunnen wij voor u doen?

Ga naar Elbe Sport

Ga naar Mondhygiëne

Ga naar Diëtetiek