locatie facebookStuur ons een e-mail

Update coronamaatregelen vanaf 25-9-2021

Update coronamaatregelen vanaf 25-9-2021

Zoals jullie misschien al hebben meegekregen zijn er bij de laatste corona persconferentie ook dingen besproken die voor ons van belang zijn. Hieronder vatten we kort samen wat er gaat veranderen binnen de muren van de Elbe.

-De digitale agenda voor de fitness gaat er af. Registreren voor een bepaald tijdsblok hoeft dus niet meer. De limieten van het maximaal aantal mensen in de fitness kent ook geen beperking meer. Wil je op een rustig tijdsstip sporten, vermijd dan het eerste uur op de doordeweekse ochtenden.

-Voor de groepslessen blijft de agenda bestaan zoals afgesproken, na de uitkomst van de enquête. Voor de groepslessen blijft wel een limiet, deze limiet vindt u in de digitale agenda. De komende weken gaan we met elkaar bekijken wat de gewenste limieten uiteindelijk worden.

-De schermen tussen de toestellen mogen allemaal weg. We hebben besloten dat in eerste instantie niet te doen. De schermen vormen in dat opzicht voor ons juist geen obstakel en bieden alleen maar extra veiligheid.

-Het schoonmaken van de toestellen, na gebruik, houden we erin. Ook blijft het advies: Was regelmatig je handen en gebruik de daarvoor beschikbaar gestelde hand gel.

-Vooralsnog zijn we nog wel verplicht om te blijven ventileren, hou er dus rekening mee dat het wat kouder in de zaal kan zijn dan u gewend bent. Kleed u hier op.

-Een corona pas is voor Elbe Sport geen verplichting, dus daar gaan wij ook niet naar vragen.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben horen wij dit graag.

 

 

 

Nieuws

Elbe Fitness en Therapie, wat kunnen wij voor u doen?

Ga naar Elbe Sport

Ga naar Mondhygiëne

Ga naar Diëtetiek