locatie facebookStuur ons een e-mail

Nieuwsbrief 15-12-2020

Nieuwsbrief 15-12-2020

Dag lieve leden,                                                                                                                            

Zoals je waarschijnlijk al gehoord hebt gaat Nederland de komende weken in lockdown. Voor ons betekent dit helaas dat ook wij tijdelijk de deuren moeten sluiten.  We vinden dit natuurlijk ontzettend jammer. Het voelt een beetje als een verlies na al het harde werk van de laatste maanden. Echter gaan tranen ons niet verder brengen en dat staat ons ook niet.

Daarom gaan we in deze lockdown te werk zoals we dat ook in de eerste lockdown hebben gedaan. We gaan alles doen in onze macht om u fit te houden. Dit gaan we onder andere doen door online lessen aan te bieden via ons eigen YouTube kanaal Elbe Sport https://www.youtube.com/channel/UC5Y8_5daXFe9xiN25dYP8Uw?view_as=subscriber. Hou daarom onze sociale media (Facebook en Instagram) en de website goed in de gaten: www.elbesport.nl

Ook lenen we weer spullen uit. Te weten:

- Bosu’s; (zijn allemaal uitgeleend)

- Pump barbell sets; (zijn allemaal uitgeleend)

- Trampolines; (nog een aantal beschikbaar)

- Stepsbankjes; (nog een aantal beschikbaar)

- Spinningfietsen (zelf ophalen). (nog een aantal beschikbaar)

Spullen ophalen kan in overleg.

Je kunt appen naar telefoonnummer 06-41528576 of mailen naar elbsport@ziggo.nl.

Let wel: Het telefoonnummer is alleen tijdens de lockdown beschikbaar. Na de lockdown kun je ons weer bereiken via het vertrouwde nummer 0528-221905

Aan alle leden willen wij vragen nu niet op te zeggen. Na de lockdown kun je weer gecompenseerd worden zoals na de eerste lockdown door o.a. een tijdelijke uitschrijving of met het inhalen van trainingen. Doordat Elbe Sport nog maar een jaar bestaat, in deze hoedanigheid, zijn wij veel staatssteun misgelopen tijdens de eerste lockdown.  Het zou mooi zijn als we het laatste stukje van de Coronacrisis goed doorstaan. We kijken er met elkaar naar uit om dit mooie bedrijf weer te gaan runnen zoals we dat van te voren voor ogen hadden: de leukste sportschool zijn voor iedereen.

Mochten wij iets voor je kunnen doen dan horen wij het ook graag. Het doen van boodschappen, bladharken of wie weet  wel sneeuwschuiven J dan horen wij het graag.

Probeer vooral te blijven glimlachen, dan doen wij hetzelfde. We denken aan jullie. Onze buikjes zullen wat groeien, onze spierballen wat krimpen, maar we blijven vol goede moed.

Pas goed op elkaar en op jezelf. Blijf in beweging en blijf vooral gezond!

Hartelijke groeten,

Team Elbe Sport

Nieuws

Elbe Fitness, wat kunnen wij voor u doen?

Ga naar Elbe Sport

Ga naar Mondhygiëne

Ga naar Diëtetiek