locatie facebookStuur ons een e-mail

Elbe Sport open op 1 Juli en compensatie voor onze leden na de Coronacrisis

Beste sporters van de Elbe,                                                                                                                              Update 21-6-2020

Het protocol van NL actief is klaar en wij zijn begonnen met de voorbereidingen om Elbe Sport te openen op 1 juli a.s. We zijn ontzettend blij dat we open mogen en we hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen.

De tenten met cardioapperatuur (een aantal fietsen en roeimachines) blijven de eerste tijd staan zodat we binnen meer ruimte hebben om de 1.5 meter afstand te kunnen garanderen. Daarbij komt dat je zo de mogelijkheid behoudt om ook buiten te kunnen sporten.

Het reglement dat ingaat op 1 juli kun je vinden in de sitemap. De agenda staat ook online. Hieronder vind je de link   https://www.supersaas.nl/schedule/Elbe_Sport/Elbe_Sport_training_reserveren

Het wachtwoord is ElbeSport2020. Verder hoef je alleen je naam op te geven als inlognaam.

De agenda voor het buiten sporten gaat per 1 juli offline. Mocht je in die agenda al reserveringen hebben staan dan kun je ze overzetten naar de nieuwe agenda.

Compensatie voor onze leden

We zijn heel dankbaar dat een flink aantal sporters ons gesteund heeft in deze bijzondere crisis. Zonder deze steun  hadden we het niet gered. Geen diensten kunnen verlenen is ons zwaar gevallen en we hebben er alles aan gedaan om toch iets neer te zetten, van materialen uitlenen tot lessen online zetten en zodra het mocht, de mogelijkheid bieden om buiten te trainen.

We vinden het belangrijk dat er  compensatiemogelijkheden zijn voor de tijd dat u niet bij ons heeft kunnen sporten en daarom bieden wij het volgende aan:

Zodra wij onze deuren echt weer mogen openen, kunt u bij ons aan de balie een tegoedbon in ontvangst nemen. Met deze bon kunt u kiezen op welke manier u gecompenseerd wilt worden. Sporters die er voor hebben gekozen om buiten te sporten hebben de tegoedbon, als het goed is, alvast meegekregen.

De keuzes zijn:

*Gratis sporten voor de maanden dat u niet heeft kunnen trainen.

*Trainingen inhalen van de maanden dat u niet heeft kunnen trainen.

*De tegoedbon cadeau doen aan vrienden of familie.

*Een uur Personal Training per misgelopen maand sporten.

Een combinatie van 2 keuzes is ook mogelijk. Bv. een deel gratis sporten en een deel trainingen inhalen. 

De tegoedbonnen zijn alleen geldig voor leden die nu ingeschreven staan en ingeschreven blijven. U kunt de bon tot een maand na de opening ophalen. De tegoedbon blijft dan vervolgens geldig tot 1-1-2021

 

Hartelijke groeten en graag tot gauw bij Elbe Sport,

Team Elbe Sport

 

 

 

Nieuws

Elbe Sport, wat kunnen wij voor u doen?

Ga naar Elbe Sport

Ga naar Mondhygiëne

Ga naar Diëtetiek