locatie facebookStuur ons een e-mail

Compensatiemogelijkheden voor leden van Elbe Sport

Beste sporters van Elbe Sport,

 Al in de eerste weken van de 2e lockdown hebben we onze leden laten weten dat zij na de lockdown gecompenseerd kunnen worden voor de tijd dat er niet gesport kon worden. Wij hadden toen nog geen idee van de lengte van deze lockdown.. Net als veel sectoren is de sportbranche flink getroffen door deze corona crisis. Ons geduld en dat van sportend Nederland is flink op de proef gesteld. Nu we onze deuren weer voorzichtig mogen openen, willen jullie nog even laten weten dat je na heropening van Elbe Sport gecompenseerd kunt worden. Tot 1 maand na de heropening kun je je aan de balie melden voor verschillende compensatiemogelijkheden.

We regelen dit niet via de mail of per telefoon.

De compensatiemogelijkheden zijn:

-Trainingen inhalen;

-Cadeaubonnen in cadeauverpakking om cadeau te geven;

-Het abonnement pauzeren d.m.v. tijdelijke uitschrijving.

Van bovenstaande mogelijkheden zijn er ook combinaties mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen een deel van de trainingen in te halen en een deel te pauzeren. Er kan ook gekozen worden voor cadeaubonnen in combinatie met het inhalen of met het pauzeren van je abonnement. Je kunt het dus mixen en matchen zoals jij het wilt.

We willen hier nog een compensatiemogelijkheid aan toevoegen. Je kunt, in overleg, afhankelijk van het abonnement dat je hebt, ook kiezen voor een korting op je abonnement voor bepaalde tijd.

De compensaties gelden voor sporters die lid gebleven zijn gedurende de lockdown.

Voor de mensen die hun vouchers nog aan het besteden waren toen we weer in lockdown gingen, activeren wij het abonnement weer op de volgende data:

De vouchers tot 1-1-2021 per 1 juni

De vouchers tot 1-2-2021 per 1 juli

De vouchers tot 1 maart per 1 augustus

We willen iedereen die ons al die heeft gesteund heel hartelijk bedanken. Het doet ontzettend goed dat zoveel mensen Elbe Sport een warm hart toedragen. Dankzij jullie en de coulance van onze verhuurders zijn we er nog en hopen we onze mooie sportschool weer in bloei te kunnen krijgen.

Helaas hebben een aantal mensen opgezegd door het coronavirus. Het heeft ook allemaal veel te lang geduurd. Natuurlijk hopen wij dat ook zij de weg naar Elbe Sport weten te vinden.
 

Hartelijke groeten en hopelijk tot gauw,

namens Team Elbe Sport,

Paula van Loobergen

 

 

Nieuws

Elbe Fitness, wat kunnen wij voor u doen?

Ga naar Elbe Sport

Ga naar Mondhygiëne

Ga naar Diëtetiek