locatie facebookStuur ons een e-mail

Buiten trainingen vanaf 13 mei

Beste sporters van Elbe Sport,                                                             Hoogeveen 8-5-2020                             

 

Zoals u wellicht gehoord heeft zijn wij verplicht onze deuren gesloten te houden tot 1 september a.s. Dit bericht is bij ons ingeslagen als een bom. We waren zo goed voorbereid om weer in bedrijf te gaan.

Gelukkig laat onze branche organisatie NL Actief het er niet bij zitten. Zij hebben bezwaar aangetekend. Zij gaan om de tafel met de regering om voor elkaar te krijgen dat sportscholen toch eerder open mogen.

Wij gaan dit niet rustig afwachten. Wij gaan buiten, naast de sportschool, fitness en een aantal groepsles trainingen aanbieden vanaf woensdag 13 mei.

Wij mogen vanaf volgende week buiten trainingen geven aan groepen van 9 personen, mits wij ons houden aan de regels van het RIVM. Dat betekend dat we onder andere een agenda hebben moeten aanmaken. In deze agenda kunt u trainingen boeken. Zo wordt voorkomen dat er teveel mensen tegelijk aan het trainen zijn.

U kunt via onderstaande link trainingsuren reserven

https://www.supersaas.nl/schedule/Elbe_Sport/Elbe_Sport_Buiten

Het wachtwoord is ElbeSport2020. Als nieuwe gebruiker kunt u vervolgens een eigen naam aanmaken en trainingen reserveren. Let op: U hoeft uw e-mailadres niet in te vullen. Deze kan zichtbaar worden voor anderen. Een leuke naam is voldoende, dat mag ook je eigen naam zijn.

Wij bieden elke doordeweekse dag een Senioren Fitness uur aan om 10.15 uur. Dit is een service die wij willen bieden. Dit betekend niet dat ouderen alleen op dat uur mogen sporten. U bent ook welkom op elk ander uur.

Mocht u moeite hebben met het systeem om zelf te reserveren dan willen wij dat voor u doen. U kunt dan bellen met Paula op telefoonnummer 06-41528576.

Mocht u niet kunnen of willen trainen op deze manier ( bijvoorbeeld omdat u in quarantaine bent) dan loopt de compensatieregeling die wij aanbieden uiteraard door tot we eindelijk echt open mogen.

Iedereen die wel komt trainen krijgt van ons de tegoedbon alvast mee.

We krijgen geregeld vragen over de compensatieregeling die wij u aanbieden. Informatie hierover kunt eveneens vinden op deze site onder nieuwsberichten.

In dit bericht zetten wij ook de regels, waar wij ons aan moeten houden, op een rijtje:

-De ingang van het plein, naast ons gebouw, is buitenom. U loopt onze normale ingang voorbij. U kunt dan  door het hek het terrein op.

-Bij aankomst zorgen wij voor disinfect voor uw handen. Bij vertrek verzoeken wij u ook uw handen te desinfecteren.

-Graag zelf een handdoek en een bidon gevuld met water meenemen. Is het water vroegtijdig op dan vullen wij binnen het flesje voor u.

- Kom in sportkleding. De kleedkamers zijn gesloten

-Wij houden ons aan de 1.5 meter afstand regel.

-Gewichten en apparaten dienen schoongemaakt te worden na gebruik met de daarvoor beschikbaar gestelde middelen.

-Probeer het toilet bezoek tot het minimum te beperken.

-Alle trainingen hebben een tijdslot. De meeste trainingen duren een uur. 

-Er zit een kwartier tussen de trainingen om te voorkomen dat het te druk wordt.

-Tussen 17.00 en 19.30 kan er niet vlak bij het gebouw geparkeerd worden i.v.m. de voetbaltrainingen van VV de Weide. De achterste parkeergelegenheden (die met grasbedekking) kunnen dan gebruikt worden. Kom zoveel mogelijk op de fiets.

-Op uren dat het regent kan de training helaas niet doorgaan. Hou de weerberichten in de gate.

-Bent u onverhoopt verhindert op de tijd dat u zou komen sporten dan vragen wij om de afspraak in de agenda te annuleren zodat het plekje in de agenda vrij komt.

-Voelt u zich niet fit, blijf dan thuis.

Wij hopen dat u blij bent met dit initiatief en we zien er naar uit om jullie allemaal terug te zien. 

 

Hartelijke groeten en hopelijk tot gauw.

Namens Team Elbe Sport,

Paula van Loobergen

 

 

 

 

 

Nieuws

Elbe Sport, wat kunnen wij voor u doen?

Ga naar Elbe Sport

Ga naar Mondhygiëne

Ga naar Diëtetiek