locatie facebookStuur ons een e-mail

Buiten sporten update 15-4-2021

Buiten sporten 

Nu het lente wordt zien we mogelijkheden om weer iets in de buitenlucht te kunnen organiseren. We dienen ons hierbij wel goed aan de coronamaatregelen te houden. Dit betekent dat er in groepjes van 4 gesport kan worden op 1.5 meter afstand van elkaar. Er mogen meerdere groepjes van 4 meedoen in dezelfde training. De groepjes mogen alleen niet door elkaar lopen. Het klinkt ingewikkeld maar we gaan ons best doen jullie hier zo goed mogelijk bij te helpen. Je kunt natuurlijk ook alleen komen sporten. Je hoeft de groepjes van 4 dus niet letterlijk te nemen. Het gaat erom zo min mogelijk contactbewegingen te veroorzaken.

Wat we doen.

Vanaf maandag 15 maart zijn we begonnen met sporten van maandag t/m zaterdag tussen 9.00uur en 12.00 en van maandag t/m donderdagavond van 17.00uur tot 20.30uur. Ook zijn we open op vrijdag van 16.30 tot 19.30 

Het gebruik van het toilet is gewoon toegestaan. Je spullen kun je  in de kleedkamer achterlaten. Het is wel de bedoeling dat je je thuis omkleedt.

Er kunnen 8 mensen per training mee doen. Mocht er veel animo zijn dan breiden we de uren uiteraard uit.

Vanaf 6 april zijn we ook van start gegaan met een aantal groepslessen. Dit doen we uiteraard volgens de regels van het RIVM. Niet alle lessen kunnen gelijk opgestart worden. We blijven daarom actief via ons YouTube kanaal met verschillende groepslessen. Check de video hieronder voor verdere uitleg.

Natuurlijk hopen we dat jullie het een kans geven. De ervaring is dat de buiten sportschool ons vorig jaar veel plezier en saamhorigheid heeft gebracht.

Voor de trainingen kun je jezelf aanmelden via onze digitale agenda.

https://www.supersaas.nl/schedule/Elbe_Sport/Elbe_Sport_training_reserveren

Het wachtwoord is nog steeds ElbeSport2020. Je hoeft alleen je naam en evt. je mailadres in te vullen. Vind je het lastig om dit zelf te doen dan kunnen wij het voor je doen.

Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens openingstijden op ons vertrouwde nummer 0528-221905

Tent

Zoals jullie misschien weten is de tent, die we vorig jaar hadden staan, het slachtoffer geworden van een windhoos. De tent is hierdoor compleet vernield. Hij hing samen met de tent van VV de Weide in de bomen. De verankering was finaal in tweeën gebroken.

Mijn dochter Jamie is hierna als verrassing een crowdfund actie via Facebook gestart voor een nieuwe tent. Zonder dat ik het wist is er toen een compleet nieuwe tent bij elkaar gedoneerd.

Wij zijn mijn dochter en alle mensen die hier aan hebben bijgedragen enorm dankbaar.  Zonder hen had er geen nieuwe tent kunnen komen.

De tent staat inmiddels. Hij is solide en ruim. Het is een ware beauty! Groot voordeel van een tent is ook dat de trainingen bij regenachtig weer toch grotendeels door kunnen gaan.

Het vooruitzicht is dat we, net als vorig jaar, extra ruimte kunnen creëren, ook als we weer binnen mogen sporten.

Mocht je vragen hebben dan kun je mailen naar elbesport@ziggo.nl

Graag tot gauw in onze buiten sportschool.

 

Hartelijke groeten  namens Team Elbe Sport,

Paula van Loobergen

 

                               

            

 

Nieuws

Elbe Fitness, wat kunnen wij voor u doen?

Ga naar Elbe Sport

Ga naar Mondhygiëne

Ga naar Diëtetiek